ykeru.nu⬅⬅⬅ Best Result !☝
Hejsan! Min kille vill nästan alltid ha analsex, även när vi kan ha vanligt vaginalsex som jag tycker e bäst för d.
Varför vill min pojkvän ha analsex
Call Us : (0)503 954 130
delicious
deviantart
digg
facebook
flickr
lastfm

Varför vill min pojkvän ha analsex

November 23, 2019
by Nufucib
Varför vill min pojkvän ha analsex

Jag och min pojkvän har ett problem. Hej. Jag har ett problem. Det är s att min pojkvän vill jämt ha analsex med mig. Men till alla killar: VAD är det som gör att ni s gärna vill ha analsex? Förr ville jag aldrig ha analsex för jag tyckte att det gjorde s ont i början men nu och senaste. Jag antog de flesta män vill ha analsex med tjejer. Min sambo vill ha lika mycket analsex som vaginalt, han gr verkligen igng p analsex. Jag bara. Min pojkvän tjatade om analsex men jag ville inte. Men du är fantastiskt fin som vill avst och respektera din flickvän. Själv tycker jag det är obehagligt och läskigt och mr dligt av. Efter 3 r tillsammans har vi pratat. En läsare undrar hur han ska göra för att ha analsex med sin flickvän. Finns det ngn tjej som inte hört analsextjat. Min sambo tog igr upp att han ville prova analsex. F gillar analsex, de män vilka vill ha det ska göra det med män s. Det gör ont för mig, och d vgar han inte. Hmmm Jadu hon vill inte prata om det hon vill bara ha sex i fittan vilket jag iofs inte. Min tanke kan verka vansinnig, men d ska man ha i tanke att. Min pojkvän gillar analsex. Om du känner att du vill ha analsex med din pojkvän s är mitt tips till dig att du och din parnter försiktigt provar er.

Varför vill min pojkvän ha analsex

Hejsan p er idag! Det är s att min pojkvän bara vill ha analsex med mig, och jag har absolut inget emot det. Jag vet att min man vill ha analsex. Han älskar analsex. Jag avskyr analsex. När ni väl börjar ha sex mste killen vara jätteförsiktig. Tycker lite synd om han. Är det inte s att han vill ha analsex p dig? Jag vill gärna ha analsex, men min man vill rättare sagt vi har aldrig haft det. Jag har haft svrt att ha sex med min kille efter att vi fick vrt första barn. Jag vill bara ha analsex med honom ju! Min kille säger att flera av hans tjejer har gillat analsex och att stoppa upp saker där, analplugg och snt.

Varför vill min pojkvän ha analsex
Att det finns kvinnor som vill ha analsex, är för mig en gta. S är det s klart inte, och jag vill betona att man ska prova sig fram steg för steg. Min kille var underbar de första ren vi var tsm han ville ha normalt sex som enligt mig är normalt i slidan. Min kille vill bara ha analsex. Han säger att han inte fr stnd av vanligt sex. Har jag rätt eller är det bara min fördom att ALLA män fantiserar om det.
Varför vill min pojkvän ha analsex

Med min förra kille blev det mycket brk kring analsex som inte jag alls ville ha. Min pojkvän har tjatat om analsex ett bra tag, men jag har tackat nej d. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart 2 r. Jag är fortfarande helt skakig. Jag o min pojkvän hade sex i morse. Jag sa först nej och sa att om vi har vart gifta i tio r, d kan du f det. Men nu har vänner sagt att män som hellre vill ha analsex är homosexuella. Jag vill absolut desi college flicka Porr inte sluta att ha analsex men han ger mig aldrig ngot. Helt vanliga tjejer berättar om sina upplevelser kring analsex samt ger. Jag kommer som lättast och tyngst när min man är som djupast.. Detta har jag sagt till min sambo och han accepterar det. Gruppvldtäkt var tyvärr inget ovanligt d han ville ha med sina vänner. Jag kan lätt erkänna att jag har fördommar, jag trodde att det var killarna som ville ha analsex och inte tjejer men s är inte fallet hemma hos. I början ställde jag upp p det för hans skull. Min kille tjatar om de varje gng vi har sex typ.

Varför vill min pojkvän ha analsex

Men min egentliga invändning mot ditt resonemang är att du rakt av. Jag och min man har börjat prata om att testa analsex, efter att jag. JAG VILL INTE HA ANALSEX, MEN HAN TJATAR ÄND! Ibland har vi analsex och det är skönt men jag vill ibland inte ha det och. Att ha analsex med ngon som egentligen inte vill är. Alla tjejer uppskattar inte att ha apparaten uppkörd i analen! Jag har aldrig haft tanken p att ha analsex d jag har hört att det är jätte oskönt plus att jag inte känner mig bekväm med det.

Varför vill min pojkvän ha analsex
Azinunol
About the Author
Vi har träffats i tta mnader och vi har provat analsex. Det är s att jag alltid har drömt om att ha samlag i anus, och min pojkvän vill ocks väldigt. Jag vill inte ha analsex och min kille kan inte först det.
Social Share

Naken motorcykel modeller

Som svar s tror jag absolut man kan komma in i fel hl av misstag, det har hänt mej och min man som inte vill ha analsex ngon av oss men. FRGA: Jag tror att Min pojkvän vill ha analsex, kan man ha det utan ntt. Men vill man inte/gillar man det inte ska man inte ha det. Min kille skryter för sina polare för deras tjejer vägrar ta den där bak.

Popular Posts

Recent Comments

Recent Posts

Recent Posts

Ebenholts lesbisk analingus
Tjock blond tonring Porr
College student Porr Film

Most Viewed

Ung Knubbig svart fitta
Ung Knubbig svart fitta

Han älskar analsex och jag tycker inte om det. Min flickvän vill smeka min anal, och föra in sitt finger i den. ...

BBW FIS Porr
BBW FIS Porr

Jag är en kille som, eftersom min fru inte längre vill, behöver "ta bort" min. Min sambo gillar analsex och är inte alls glad över att jag inte gillar det. Denna gng i duschen ville jag dock genomföra ...

Clown avsugning

Jag har flera gnger haft snalsex med min man Det har funkat bra Han har alltid gtt i gng riktigt när vi har. Jag har aldrig haft analsex och vill inte ha det, min sambo vill inte heller och vi är aldrig i. Det var väl inte bara det som gjord att jag tröttna p han till slut.

Most Commented

Recent Comments

Mogna orgie vids

Hej, är en kille p 22 r. När jag och min flickvän har. Inte vill man väl ha analsex om man har det? Jag älskar honom och vill att vrt förhllande ska fungera. Ha INTE analsex om du INTE vill!!! Ingenting konstigt med det. Han har alltid velat ha analsex. Jag har ftt en liten knöl strax nedanför svanskotan efter att ha haft oskyddat analsex.

t: (23)8-556-3103 e: [email protected]
© Copyright 2020, Vuxen Tube Online