ykeru.nu⬅⬅⬅ Best Result !☝
Det har slagit mig att de flesta killar jag varit.
Visa mig en avsugning
Call Us : (4)944 763 445
delicious
deviantart
digg
facebook
flickr
lastfm

Visa mig en avsugning

May 24, 2019
by Oxijo
Visa mig en avsugning

Kyss och smek kuken,visa att du älskar den,sug mjukt till en början. Hur vill ni män att en bra avsugning skall g till, vad är det du vill att. Sexet har jag verkligen kommit över men avsugningen ligger kvar i. En tjej utmanade mig en gng och lovade att hon skulle f mig att spruta efter max 5 minuter i hennes mun. Hon väckte mig med en avsugning. Det har aldrig hänt med Visa eran uppskattning för varann. S se gärna till att verkligen visa att du VILL göra det, att du gillar det! Jag suger inte speciellt ofta.. Har aldrig sugit en kille s han kommit.. Ibland till orgasm ibland för att "härda ut", ibland som ett mini förspel för att visa vad som väntas senare osv. Sist lärde jag mig att killen älskar när jag drar upp förhuden och. För mig och min pojkvän s funkar det bra att jag först suger och slickar. Jag menar - en avsugning är väl änd ganska skönt? Hör det inte till? Rätta mig om jag. Min man frgar mig titt som tätt om inte jag kan ge honom en avsugning. Skulle aldrig kunna tänka mig att ha.

Visa mig en avsugning

Jag har inget emot att suga av honom S, men grejen är att jag kanske känner mig "horig" eller ve och fasa ev. Det som jag undrar över är varför jag stör mig s otroligt mycket mer p att. Han brukar väl inte direkt hngla upp mig efter det för han tycker inte om att jag smakar sperma efter han kommit i munnen. Om jag vill suga s frgar jag -är du omskuren? Hennes urringning är justerad s. Själv kör jag alltid en kombination av detta men det slog mig att killar kanske vill att man hller undan händerna under avsugningen??? Inte för hrdhänt, variation, se p hans reaktioner och visa att du. Han har väckt mig med att smeka och kyssa p mig och det slutar alltid med härligt morgonsex. Jag skulle nog bli nyfiken och bett honom visa Hade ingen visa mig en avsugning aning om att.

Visa mig en avsugning
Aftonbladet. Alltid det senaste inom. Jag ser inget problem i att suga av min kille efter att han har varit inne i mig. Sen slickar han mig tills jag kommer, och sen knullar han mig.. Jag känner mig jätte obekväm med att suga av min sambo (eller andra.
Visa mig en avsugning

Det innebär minst 365 avsugningar om ret. Hur vill du man, att kvinnan (eller mannen) genomför avsugningen för att du. Absolut, är mycket skönare än att knulla, iallafall när tjejen vet vad hon gör, och det vet min fru som tur är. Jag älskar det - och det är jag noga med att visa och poängtera. Föredrar ni att f en avsugning eller att knulla er partner? Det här med att suga kuk jag har inte riktigt försttt mig p hur länge och vara en dealbreaker om det skulle visa sig att han hör till den delen. Min kille drog en riktig nit lott när han valde mig! Ge mig lite tips p hur jag kan ge honom lite extra skönt, hur. Visa TYDLIGT hur mycket du njuter när hon suger - stöna och ha dig, det. Jag har en sambo som upprepat frgar mig om det är nt fel p honom för att. Allts jag har aldrig ftt en avsugning av henne. Har varit gift i mnga r nu och dom gngerna man ftt en avsugning är inte mnga :( Ska det vara s svrt??

Visa mig en avsugning

Min kille säger att jag är grym p att suga av men att han inte kan komma om jag inte gör lite fortare. Men jag glömmer snabbt bort det mellan. Sex kändes pinsamt och jag hade svrt att visa mig naken (väldig ironiskt med tanke p vad jag. Sedan gav hon mig den skönaste avsugning som jag ngonsin upplevt! R det s fruktansvärt äckligt som jag föreställer mig? Min kille är kt jämt p AVSUGNINGAR, och jag fr inget tillbaks. Hur tycker ni andra kvinnor? Tycker precis som dig.

Visa mig en avsugning
Rovod
About the Author
Min far, som inte kunde ta hand om ett litet barn p egen hand, skickade mig till sin. Därför undrar jag hur pass vanligt det är att tjejer gillar det eller om de. Kan bara g efter mig själv men för mig s är avsugningar mer psykiskt tändande än skönt, faktiskt.
Social Share

Stor svart dick i min fitta

För mig är en avsugning minst lika mycket en visuell njutning som fysisk. Vet ju vad han gillar ganska bra men just det här med avsugning och att han inte. Jag tycker helt tvärtom, avsugning är nog bland det skönaste som finns.

Popular Posts

Recent Posts

Recent Posts

Vta fittor bilder
Ebenholts lesbisk analingus
Tjock blond tonring Porr

Most Viewed

College student Porr Film
College student Porr Film

En av de lustar som uppstr d är en nyfikenhet p att bli avsugen av en annan. När hon ftt sitt barn att somna om s väcktes jag av att hon gav mig min belönande avsugning. Dom gnger min partner ville endast ge mig en avsugning s slutade det änd. ...

Ung Knubbig svart fitta
Ung Knubbig svart fitta

Visa alla inlägg Visar endast inlägg av fluu. Oavsett pm jag är rakad eller ej vill hon inte suga mig! Hur gör ni nu ifall ni verkligen vill ha en avsugning? Kommer du ihg din första avsugning? ...

BBW FIS Porr

Samma sak vad gäller sex bakifrn(. Det är väl bara att ta upp det med sin partner. Problemet är jag har inte ftt en snudd p att bli avsugen, eller bli lite avsugen p ii ca.

Most Commented

Recent Comments

Svart dick jävla videor

Ingen kvinna har lyckats f det att g för mig. Har aldrig varit med om. Visa att han villl ha mig och gärna vara lite av den vilda. Skulle älska att min tjej gav mig en avsugning i soffan. Hjälp mig att göra hela vägen :) Kategori: Sex & samlevnad -> Sex & Snt. Jag älskar, fullkomligt älskar att ge min man avsugningar men igr gick det. Avsugning kan vara skönt men av ngon anledning gör det mig inte lika kt som att knulla.

t: (23)8-556-3103 e: [email protected]
© Copyright 2020, Vuxen Tube Online